KOMMUNER

Talende skraldespand i byrummet

Vil du som kommune gerne have indført affaldssortering i byrummet, og samtidig spare penge på indkøb og drift af nye skraldespande?

Med sponsorkonceptet og ECO Change som sponsorkoordinator, sparer kommunen penge på både indkøb og drift af nye spande, hvor enhederne enten kan erstatte eller supplere nuværende affaldsordninger i det offentlige rum.

FØR


Kommunerne opnår derved renholdte områder uden ekstra omkostninger, og kan brande sig med sortering i det offentlige rum og en ren by, der tiltrækker turister og nye tilflyttere.

Enhederne har alle indbyggede fuldmeldere, der automatisk tilkalder en renovatør når de er 70% fyldte, så man undgår overfyldte spande. Designet af spandene gør, at affaldet ikke er tilgængeligt for hverken fugle, rotter eller andre dyr.

ECO Change udvælger de lokationer med størst flow af mennesker og heraf risiko for henkastet affald. De endelige placeringer sker i samarbejde med kommunens Teknik og Miljø afdeling.

EFTER
Opsætning af affaldssortering i byrummet inkl. panthylder

Sorteret glas og metal


Vil du høre mere om mulighederne med en permanent sponsorløsning af skraldespande til sortering i det offentlige rum? Eller skal du afholde et større arrangement i byen, hvor der kommer der mere affald end der plejer? Så kan vi koordinere gratis sponsor-spande til dit næste arrangement.

Ring til ECO Change på tlf. 53 52 25 35 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

%d bloggers like this: