Dokumentér din klimaindsats!

Udgivet af admin den

Facebooklinkedinmail

Måske er det på tide, at tænke ud af boksen?

Sidder du med marketing og kommunikation og skal formidle jeres klimamål? At kommunikere handleplaner og intentioner kan være en svær balancegang! Uden konkret dokumentation kan virksomhedens branding og gennemførte indsatser hurtigt blive fejltolket som greenwashing og holding uden handling.

Senest den 31. december 2022 skal alle virksomheder have indført kildesortering af husholdningslignende affald. Det betyder i princippet, at din virksomhed skal finde plads og skraldespande til at sortere 10 affaldstyper og begynde at kommunikere dette ud til medarbejdere, gæster og leverandører.

ECO Change kan hjælpe jeres virksomhed i gang med kildesortering, kommunikation og dokumentation fra dag et, med vores intelligente skraldespande til kildesortering og digitale nudging.
Med live-data bliver det lettere at formidle og benchmarke jeres kildesortering, og dermed vise omverdenen hvordan I opfylder målene fra år til år.

Læs mere her: https://mst.dk/affald-jord/affald/saerligt-for-borgere-om-affald/stroemlinet-affaldssortering/

Er du interesseret i at høre mere om vores intelligente skraldespande til kildesortering, dataopsamling og digital nudging?

Kategorier: NYHEDER