Annoncør

Som annoncør opnår du en grøn og klimavenlig branding, ved at vise din reklame på outdoor spande til sortering af affald. Du bliver et vigtigt led i klimaomstillingen, og du viser, at du som annoncør skaber handling for de grønne budskaber og et ønske om tage ansvar for miljøet.

Din virksomhed får mulighed for fuld foliering af spanden med eget logo eller budskab, samt integration af et auditivt budskab (lydfil) på de talende enheder. Folie og lyd udskiftes 4 gange årligt.

Talende skraldespand i byrummet


Synligheden og fysisk interaktion med slutbrugeren giver stor brandingværdi, samtidig med det åbenlyse budskab ved at tilbyde brugeren muligheden for genanvendelse af vigtige ressourcer.

Interaktion med spanden og annoncørens lydfil anerkender brugeren, og giver dig som annoncør mulighed for at nudge den gode adfærd med ros, præmier eller gode tilbud. Som samarbejdspartner med ECO Change, modtager du løbende statistik over det sorterede affald, der kan integreres i det grønne regnskab og skabe konkret synlighed for det kommende producentansvar for emballage i 2025.

Her bliver brugeren rost med klapsalver for at sortere sit affald

Er du interesseret i at skabe synlighed og booste din grønne profil i gadebilledet som bæredygtig annoncør? Vil du være lokalt forankret og understøtte den cirkulære økonomi via affaldssortering i det offentlige rum?

Kontakt os på tlf. 53 52 25 35 eller udfyld nedenstående formular. Vi matcher din virksomheds profil med den rigtige placering, så du får skabt omtale, synlighed og omsætning med dit budskab.