Glædelig jul, Svendborg!

Udgivet af admin den

Facebooklinkedinmail

Eco Change sender kærlig hilsen til byens flaskesamlere.

Flaskesamlerne i Svendborg har før skulle grave dybt gennem brugte mundbind og snavset affald i byens skraldespande, for at finde guldet i form af pantflasker og -dåser. Det har ECO Change en løsning på, og du har nu mulighed for at give panten videre i en panthylde på vores syngende skraldespande i gågaden, som en kærlig hilsen til byens flaskesamlere.

”Vi skylder en stor tak til alle vores flittige flaskesamlere, for at hjælpe med at få flasker og dåser tilbage til pantsystemet. Det er vigtige ressourcer, der skal tilbage til kredsløbet, for at blive til nye materialer, og flaskesamlerne er med til at gøre vores danske model med returpant til en succes. Derfor har vi nu sat panthylder op, for at gøre det endnu nemmere fremover! Så næste gang du går forbi vores talende skraldespande i gågaden, har du muligheden for at give din pant videre, både til gavn for miljøet og som en kærlig hilsen til byens flaskesamlere!” udtaler Camilla Uttenthal, iværksætteren bag virksomheden ECO Change.

Vil du også være en del af løsningen og gøre en forskel for miljøet og vores flaskesamlere? Du kan være med til at sponsorere en panthylde og få dit logo gjort synlig for kun 3.300 kr. (ex. moms.)

Kontakt os på telefon 53 52 25 35 eller mail: info@ecochange.dk

panthylder #gørenforskel #socialansvarlighed #givdinpantvidere #producentansvar

Kategorier: Nyheder