Om ECO Change

Skal du bruge en skraldespand der kan tale til dine kunder?
Har du brug for større indsamlingskapacitet i byrummet og automatisk tilkald af renovatør? Vil du have styr på dit madspild i køkkenet uden ekstra arbejdsgange?

ECO Change Danmark tilbyder dig og din virksomhed intelligente affaldsløsninger til at realisere FNs Verdensmål via kildesortering, samt automatiserede processer og dataopsamling.

Vi tilbyder:

– Automatiserede og skræddersyede teknologiske løsninger som ekstra add-on til dine eksisterende kildesorteringsløsninger
– Affalds- og adfærdsanalyser med dokumentation og data for kortere og længere perioder
– Digital nudging af slutbrugerne
– Integration af affaldsdata via API til virksomhedens egne data og grønne regnskaber
– Automatiset dataindsamling og kildesortering med særligt fokus på madspild
– Dataplatform til indsamling, behandling og benchmarking af dine affaldsdata
– Bæredygtig markedsføring og kommunikation af verdensmål

Hvem er vi?

ECO Change brænder for at gøre en forskel i verden med bæredygtig kildesortering og genanvendelse af Jordens vigtige ressourcer, reducering af madspild og automatisering af manuelle processer.

Vi ønsker en ren og affaldsfri verden, hvor du og jeg får mulighed for at kildesortere ude, såvel som hjemme, og samtidig reducere og dokumentere vores CO2aftryk og forbrug af emballage.

Vi har 11 års erfaring med kommunikation inden for affaldsbranchen og vi har et tæt samarbejde med vores kunder, leverandører, renovatører og aftagere af genbrugsmaterialer.

ECO Change følger løbende udvikling og lovgivning inden for indsamling, behandling og genanvendelse af bæredygtige materialer, og vi bestræber os på løbende at optimere og tilpasse vores løsninger, så din kildesortering bliver så ren som muligt, og kan spores hele vejen tilbage til den cirkulære økonomi.