Walk the talk!

Udgivet af admin den

Facebooklinkedinmail

Sponsorer en talende skraldespand og vis verden at du gør en forskel – også med din markedsføring!

Plejer du at bruge annonce-kroner på outdoor annoncer, bybusser eller LED-skærme? Så kan du med fordel overveje, om dine annoncer også skal gøre en særlig forskel for klimaet og dit lokalmiljø..

Vi søger lige nu virksomheder, der vil gøre en forskel for klimaet med deres outdoor markedsføring!

Som samarbejdspartner får du en helt særlig mulighed for at sponsorere en skraldespand til affaldssortering i byrummet, og du får naturligvis dine egne budskaber på spandene!

Du kan selv bestemme om skraldespanden skal synge en sang, komme med gode råd til en mere grøn hverdag eller om den skal være levested for blomster og planter, for at skabe grønne byrum og plads til insekterne.

Når du sponsorerer en skraldespand modtager du dokumentation for, hvor meget dit sponsorat og outdoor annonce har hjulpet klimaet, når vi sammen skaber denne unikke mulighed for at kildesortere affald i byrummet. Når vi kildesorterer bliver ressourcerne nemlig sendt tilbage i kredsløbet og kan blive til nye produkter. Vores skraldespande minimerer samtidig behovet for transport med renovatøren, da de komprimerer affaldet på solenergi og selv tilkalder skraldebilen, når den er ved at være fyldt. Derved sparer vi miljøet for en hel del unødig transport og CO2 udledning.

ECO Change sørger for annonceskift, service, rengøring og tømning i samarbejde med kommunen!

Priser fra 150 kr. pr. dag *.

* Ved 3-årig sponsoraftale.

Er du interesseret i bæredygtig outdoor markedsføring? Få et uforpligtende møde om mulighederne for din virksomhed.
Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig.

Kategorier: NYHEDER